Sold Out!
2016

Лимитирана серия Рубин

Това изключително вино е комплимент към Вас – ценителите на редки и висококачествени вина. Виното е продукт от прецизно селектирано грозде, внимателно проследяване на етапите на винифициране и отлежаване във френски дъбови бъчви. Насладете се на наситения тъмночервен цвят, плътно тяло и силни, стегнати танини, които се стопяват в процеса на стареене, балансирайки вкуса на виното.Притежава невероятен поненциал за развиване в близките години.

Лимитиран серия от само 400 бутилки

Безплатна доставка над 50 лв. до офис на  куриерска фирма СПИДИ

31.00 лв.

Изчерпан

Тегло1.490 кг
Регион

Дунавска равнина

Сорт

100% Рубин

Реколта

2016

Профил

Сухо вино

Алкохол

13.5%

Обем

750 mL

Лимитиран серия Рубин

За направата на страхотни вина трябват няколко ключови съставки. Неща като: добра почва, здрави лози, слънчева светлина, добра реколта. Въпреки това, наистина хубавите вина изискват нещо повече – нещо, с което нашето семейство превръща мечтите в реалност – упорита работа и страст. Създаването на винарска изба „Руевит Естейт“ е една от тези мечти, резултат от продължителния труд и постоянство в областта на лозарството и винарството. Лозовият масив е разположен в гр. Бяла черква – винарски район с дългогодишна история и утвърдени традиции. Вината си създаваме с изцяло ръчна технология – от отглеждането на гроздето до бутилирането. Лимитирана серия Рубин 2016 е комплимент към Вас – ценителите на редки и висококачествени вина. Виното е продукт от прецизно селектирано грозде, внимателно проследяване на етапите на винифициране и отлежаване във френски дъбови бъчви. Насладете се на наситения тъмночервен цвят, плътно тяло и силни, стегнати танини, които се стопяват в процеса на стареене, балансирайки вкуса на виното.[/vc_column_text]

Характеристика на виното

ТЯЛО
ПЛОД
КИСЕЛИННОСТ
АЛКОХОЛ
ТАНИНИ

Как правим виното:

ikonki

СПЕЦИФИКА НА ВИНОТО

Интензивно оцветен, с наситен тъмен рубинен цвят и специфичен за сорта аромат на сочни червени горски плодове. Имат добра свежест, плътни тела с доста стегнати и грубовати танини, които в процеса на стареене се стопяват и вкусово вината се подобряват.

рубин
Porterhouse Steak with 3 Sauces  + A120608 + Steak House with Voltaggio Bros. and Snack Cookies + March 2017

ВИНО И ХРАНА

Също може да ви хареса…

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop