Рубин-Контакти

2016

Лимитирана серия Рубин

Произведено от уникалният местен сорт грозде Рубин. Насладете се на наситения тъмночервен цвят, плътно тяло и силни, стегнати танини, които се стопяват в процеса на стареене, балансирайки вкуса на виното.

шардоне

2019

Булвайн Шардоне

Деликатно Шардоне с бледозелени оттенъци, чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно, с дълъг, зрял финал.

Blanc medal

2019

Булвайн Совиньон блан

Един Совиньон блан с концентриран аромат, вплитащ в себе си тревисти нотки. Хармонично, балансирано и меко на вкус. Този Совиньон блан ще направи вашия празник незабравим.

Булвайн-Розе

2019

Булвайн Розе

Произведено от класическия сорт грозде Каберне, по технологията за получаване на бяло вино, обединявайки в себе си плодовитостта и свежестта на бялото вино и плътността на червеното. Чудесен избор за топлите летни вечери.

2018

Булвайн Мерло

Чисто сортово Мерло с нежен тъмночервен цвят. Усещат се ментови нотки в аромата, фин, добре структуриран вкус, с дължина и сладост. Лекият дъбов аромат се дължи на отлежаването в дъбови бъчви.

2018

Булвайн Каберне Совиньон

Сортово вино с плътен вишневочервен цвят и леки виолетови оттенъци – един Каберне Совиньон с перфектен вкусов баланс на интензивен плодов аромат и нотки на дъб.

шардоне-лимитирана серия

2018

Лимитирана серия Шардоне с восък

Едно Шардоне с бледозелени оттенъци чудесен баланс от плодове и фин нюанс на билков мед, получен благодарение на ранното бране на гроздето.Освежаващ и плътен вкус с дълъг зрял финал. Подходящо за подарък или за експонат към енотечна колекция.

2017

Лимитирана серия Каберне Совиньон с восък

Благодарение на изключителната прецизност при брането и окачествяването на гроздето имаме удоволствието да ви представим едно изключително и неповторимо Каберне совиньон запечатано по един по нестандартен, но в същото време доказал с времето се метод на затваряне на бутилката  с восък.

2017

Лимитирана серия Мерло с восък

Водени от философията, че най-доброто вино се прави от най доброто грозде, с много грижа и любов Руевит Естейт създаде своите вина. Чудесно Мерло с добре структуриран вкус, подходящ за истински ценители на виното.

Колекционен сандък с 12 бутилки

Колекционен сандък ръчна изработка. Подходящ за подарък както и за енотечна колекция. Сандъкът съдържа по четири бутилки от лимитираната серия Каберне, Мерло и Шардоне, но може да бъде комбиниран и по желание на клиента.

Висококачествено наливно вино

На вашето внимание ви предлагаме висококачествено наливно вино. Предлаганата реколта е от млади вина от текущата година. Фирмените магазини на избата са оборудвани със система за наливно вино, която запазва вкусовите качества и ароматите на виното.

Висококачествено наливно вино от винарска изба Руевит естейт гр. Бяла черква :

  • Каберне Совиньон
  • Мерло
  • Шардоне
  • Мускат
  • Розе
  • Бял наложен пелин *
  • Червен наложен пелин *
  • * Пелинът се предлага само през зимния период, до изчерпване на количествата.

От началото на 2012 г.

Нашите бутикови вина

Нашето грозде

С любов и голяма грижа ние се стараем да селектираме най-доброто грозде, за да го превърнем в качествено българско вино. Основните сортове, който се oтглеждат са френски червени сортове Каберне клон 169 и клон 685, Мерло клон 367, както и белият сорт Шардоне клон 96.

Бъчви

Използването на Френски и Американски дъб са в основите на качествените световни вина, затова използваме утвърдени марки като Saury и Belden, за да постигнем максимално качество и баланс на вината.

Нашите Aмфори

Ръчно изработени Aмфори с вградена бутилка отлежало вино.

// Hide navbar in route /checkout
0