Рубин-Контакти

2016

Лимитирана серия Рубин

Произведено от уникалният местен сорт грозде Рубин. Насладете се на наситения тъмночервен цвят, плътно тяло и силни, стегнати танини, които се стопяват в процеса на стареене, балансирайки вкуса на виното.

Лимитирана серия Совиньон блан

2021

Лимитирана серия Совиньон Блан

Виното се характеризира със средно интензивен, искрящ жълто-зелен цвят. То притежава свеж, комплексен, плодов аромат с типичния за сорта характер.

Лимитирана серия Ризлинг

2021

Лимитирана серия Ризлинг

Виното, с леко до средно тяло, се разгръща с изразена свежест и минералност. Цветът е ненаситен, чист, с искрящи отблясъци. Виното разполага с отличен потенциал за стареене.

Премиум Розе

2021

Премиум Розе от Сира

Свежо и елегантно вино с нежен розов цвят.

Лимитирана серия Шардоне

2020

Лимитирана серия Шардоне с восък

Едно Шардоне с бледозелени оттенъци чудесен баланс от плодове и фин нюанс на билков мед, получен благодарение на ранното бране на гроздето.Освежаващ и плътен вкус с дълъг зрял финал. Подходящо за подарък или за експонат към енотечна колекция.

2020

Лимитирана серия Мерло с восък

Гроздето е обрано ръчно много внимателно в малки касетки. Отлежава 12 месеца в 500 литрови български дъбови бъчви. Вкусът е елегантен с изключителен баланс и интензивен плодов характер.

2020

Лимитирана серия Каберне Совиньон с восък

Благодарение на изключителната прецизност при брането и окачествяването на гроздето имаме удоволствието да ви представим едно изключително и неповторимо Каберне совиньон запечатано по един по нестандартен, но в същото време доказал с времето се метод на затваряне на бутилката  с восък.

2021

Булвайн Шардоне

Деликатно Шардоне с бледозелени оттенъци, чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно, с дълъг, зрял финал.

мускат

2021

Булвайн Мускат

Виното притежава интензивни, типично сортови аромати. Тялото е леко, ефирно и хармонично. Tемпература на сервиране 12°C. Ако харесвате свежи и ароматни млади вина с добър баланс между киселини и сладост, опитайте този невероятен Мускат.

Blanc medal

2021

Булвайн Совиньон блан

Един Совиньон блан с концентриран аромат, вплитащ в себе си тревисти нотки. Хармонично, балансирано и меко на вкус. Този Совиньон блан ще направи вашия празник незабравим.

Булвайн-Розе

2021

Булвайн Розе

Произведено от класическия сорт грозде Каберне, по технологията за получаване на бяло вино, обединявайки в себе си плодовитостта и свежестта на бялото вино и плътността на червеното. Чудесен избор за топлите летни вечери.

Булвайн мерло

2021

Булвайн Мерло

Чисто сортово Мерло с нежен тъмночервен цвят. Усещат се ментови нотки в аромата, фин, добре структуриран вкус, с дължина и сладост. Лекият дъбов аромат се дължи на отлежаването в дъбови бъчви.

CABERNET

2021

Булвайн Каберне Совиньон

Сортово вино с плътен вишневочервен цвят и леки виолетови оттенъци – един Каберне Совиньон с перфектен вкусов баланс на интензивен плодов аромат и нотки на дъб.

Висококачествено наливно вино

На вашето внимание ви предлагаме висококачествено наливно вино. Предлаганата реколта е от млади вина от текущата година. Фирмените магазини на избата са оборудвани със система за наливно вино, която запазва вкусовите качества и ароматите на виното.

Висококачествено наливно вино от винарска изба Руевит естейт гр. Бяла черква :

 • Каберне Совиньон
 • Мерло
 • Шардоне
 • Мускат
 • Розе
 • Бял наложен пелин *
 • Червен наложен пелин *
 • * Пелинът се предлага само през зимния период, до изчерпване на количествата.

От началото на 2012 г.

Нашите бутикови вина

Нашето грозде

С любов и голяма грижа ние се стараем да селектираме най-доброто грозде, за да го превърнем в качествено българско вино. Основните сортове, който се oтглеждат са френски червени сортове Каберне клон 169 и клон 685, Мерло клон 367, както и белият сорт Шардоне клон 96.

Бъчви

Използването на Френски и Български дъб са в основите на качествените световни вина, затова използваме утвърдени марки като Saury, за да постигнем максимално качество и баланс на вината.

0
  0
  Вашата количка
  Количката ви е празнаReturn to Shop