Разпродажба!
2019 - 2021

Бял Промо Кашон

Бял промо кашон съдържа:

2 бр.  Булвайн Шардоне

2 бр.  Булвайн Совиньон Блан

1 бр.  Булвайн Мускат Отонел

ПОДАРЪК –  Лимитирана серия Шардоне

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ.

64.90 лв.

Тегло7.5 кг
Регион

Дунавска равнина

Сорт

Шардоне , Мускат отонел и Совиньон блан

Реколта

2020-2021

Профил

Сухо вино

Обем

6 х 750 ml.

Описание на виното

Булвайн Шардоне – Сортът Шардоне е един от най-популярните и се радва на успех в целия свят. Нашето вино е произведено от ръчно набрано грозде сорт Шардоне, клон 96, който е предпочитан за производството на висококачествени вина. Виното е с елегантен златист цвят със зеленикави оттенъци. Притежава чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно с дълъг, зрял финал.

Булвайн Совиньон блан – Гроздоберът се извършва рано сутринта в оптималния етап на зрелостта на гроздето. Специфичността на тероара, който е особено благоприятен за отглеждането на бели сортове, допринася за създаването на едно прекрасно вино. Ферментацията протича в малки съдове с постоянен контрол на температурата в продължение на 15-20 дни. Виното се характеризира със средно интензивен, искрящ жълто-зелен цвят. То притежава свеж, комплексен, плодов аромат с типичния за сорта характер. Виното е чудесно за самостоятелна консумация, като аперитив, но също така – може да се сервира с морски дарове или сирена. Комбинацията от ястията поднесени със този Совиньон блан се превръща в истински празник за сетивата.

Булвайн Мускат – Виното притежава интензивни, типично сортови аромати. Тялото е леко, ефирно и хармонично. Tемпература на сервиране 12°C. Ако харесвате свежи и ароматни млади вина с добър баланс между киселини и сладост, опитайте този невероятен Мускат.

Лимитирана серия Шардоне – Едно Шардоне с бледозелени оттенъци чудесен баланс от плодове и фин нюанс на билков мед, получен благодарение на ранното бране на гроздето.Освежаващ и плътен вкус с дълъг зрял финал. Подходящо за подарък или за експонат към енотечна колекция.

ikonki

Също може да ви хареса…

 • Промо кашон

  Промо кашон Разпродажба!
  Реколта
  2021
  Цена
  69.50 лв.
  Купи
 • Булвайн Розе

  Розе
  Реколта
  2020
  Цена
  13.90 лв.
  Купи
0