Разпродажба!
2023

Промо кашон с Розе

Съдържа:

3 бр.  Булвайн Шардоне

2 бр.  Булвайн Совиньон Блан

ПОДАРЪК – Булвайн Розе

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ.

Original price was: 90.40 лв..Current price is: 74.50 лв..

Тегло8 кг
РЕГИОН

Дунавска равнина

СОРТОВЕ

Шардоне, Совиньон Блан, Каберне совиньон

РЕКОЛТА

2023

ПРОФИЛ

Сухо

ОБЕМ

6 х 750 ml.

ikonki

Промо кашон състоящ се от:

3 бутилки Булвайн Шардоне

Сортът Шардоне е един от най-популярните и се радва на успех в целия свят. Нашето вино е произведено от ръчно набрано грозде сорт Шардоне, клон 96, който е предпочитан за производството на висококачествени вина. Виното е с елегантен златист цвят със зеленикави оттенъци. Притежава чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно с дълъг, зрял финал.

2 бутилки Булвайн Совиньон Блан

Гроздето се бере ръчно и ферментира при контролирана температура с цел максимално запазване на свежестта. Виното, с леко до средно тяло, се разгръща с изразена свежест и минералност. Цветът е ненаситен, чист, с искрящи отблясъци. Виното разполага с отличен потенциал за стареене.

 

Подарък: 

1 бутилка Булвайн Розе

Розето от Каберне е едно жизнено вино с изключителна дълбочина и елегантност. Ароматът му е много фин, деликатен и хармоничен с подчертана плодова свежест. Вкусово се усещат осезаеми сортови изяви, с великолепен баланс и структура.

Добрите вина изискват и нещо повече от добра почва и здрави лози – нещо, с което нашето семейство превръща мечтите в реалност – упорита работа и страст. Ние влагаме не само физически труд, но и частица от себе си в работата си и вярваме, че в нашите вина вие ще усетите именно тази любов,страст и енергия, с която ние ги произвеждаме.

ОПИТАЙТЕ НАШИЯ ПРОМО КАШОН с безплатна доставка до офис на Спиди

Също може да ви хареса…

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop