Промоция!
2019

Промо кашон

Безплатна доставка до офис на  куриерска фирма СПИДИ

76.80 лв. 63.90 лв.

Тегло8 kg
СОРТОВЕ

Шардоне, Совиньон Блан, Каберне совиньон

РЕКОЛТА

2019

ПРОФИЛ

Сухо

ОБЕМ

6 х 750 ml.

ikonki

Промо кашон състоящ се от:

3 бутилки Булвайн Шардоне

Сортът Шардоне е един от най-популярните и се радва на успех в целия свят. Нашето вино е произведено от ръчно набрано грозде сорт Шардоне, клон 96, който е предпочитан за производството на висококачествени вина. Виното е с елегантен златист цвят със зеленикави оттенъци. Притежава чудесен хармоничен вкус от плодове и фин нюанс на билков мед. Освежаващо и плътно с дълъг, зрял финал.

2 бутилки Булвайн Совиньон блан

Един Совиньон блан с концентриран аромат, вплитащ в себе си тревисти нотки. Виното е хармонично, балансирано и меко на вкус. Този Совиньон блан ще направи вашия празник незабравим.

Подарък: 

1 бутилка Булвайн Розе

Розето от Каберне е едно жизнено вино с изключителна дълбочина и елегантност. Ароматът му е много фин, деликатен и хармоничен с подчертана плодова свежест. Вкусово се усещат осезаеми сортови изяви, с великолепен баланс и структура.

Добрите вина изискват и нещо повече от добра почва и здрави лози – нещо, с което нашето семейство превръща мечтите в реалност – упорита работа и страст. Ние влагаме не само физически труд, но и частица от себе си в работата си и вярваме, че в нашите вина вие ще усетите именно тази любов,страст и енергия, с която ние ги произвеждаме.

ОПИТАЙТЕ НАШИЯ ПРОМО КАШОН…

Също може да ви хареса…

 • Булвайн Розе

  Розе
  Реколта
  2019
  Цена
  12.80 лв.
  Купи
 • Булвайн Шардоне

  шардоне
  Реколта
  2019
  Цена
  12.00 лв.
  Купи
 • Булвайн Совиньон блан

  совиньон блан медал
  Реколта
  2019
  Цена
  12.80 лв.
  Купи
// Hide navbar in route /checkout
0