парцелни вина

Парцелни вина се произвеждат от конкретен парцел от лозята, с което се гарантира най-високо качество на виното. Използват се специално селектирани места от лозето, където узряването на гроздето е най-балансирано. Изборът на определените парцели е бавен процес, свързан с много усилия.

Резултатите от производството на парцелните вина са много близки всяка година, поради сходните характеристиките на гроздето. Те могат да бъдат както от бели, така и от червени сортове. Разбира се, има и фактори (като метеорологични промени), върху които ние не можем да влияем. Въпреки това, винифицирането на грозде от точно определен парцел прави така, че всяка година вината, които се произвеждат са много сходни с предходните реколти.

За вас клиентите това е изключително важно, защото ви гарантираме високо качество всяка година. Селектираните парцели от нашите лозя са до 2 дка от сорт.  За новата лимитирана серия нашата избата използва грозде от сортовете: немски ризлинг, сира и совиньон блан. При този вид вина броят на произведените бутилки се определя от големината на парцела на лозето, от който е набрано гроздето. Всяка бутилка, от тези серии, дава информация за общия брой бутилки, произведени от конкретния парцел и притежава персоналния номер на бутилката, доказващ нейната уникалност и автентичност. Именно за това още при преработване на гроздето, ние знаем с голяма точност броя на бутилките, които можем да произведем от даденото място.

Общият брой на произведените вина от трите нови серии е само 1500 бутилки. Парцелните вина се произвеждат навсякъде по света и тяхната популярност расте с всеки изминал ден.

Опитайте нашите нови вина, създадени с огромно желание, високо качество и прецизност към всеки детайл.

Може да разгледате новите парцелни вина на избата в нашия онлайн магазин.

Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 50 лв.

Лимитирана серия Ризлинг

Лимитирана серия Ризлинг

Премиум Розе

Премиум Розе от Сира

Лимитирана серия Совиньон блан

Лимитирана серия Совиньон блан

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop