Поглед в колекцията вина 21

Sorry, this entry is only available in Български. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Улиците на Виена са наситени с историческо богатство. Но познавачите на виното знаят, че истинските скъпоценни камъни на града са под земята. Дълбоко в пещерите на избата в Palais Coburg. Цялата колекция беше оценена на около 18 милиона евро, това е около 21 милиона долара в САЩ, формира втория по големина винен архив на Европа.

Колко от тези скъпи бутилки имате шанс да опитате или в момента съхранявате в мазето си?

Построен в руините от 16-ти век в сърцето на първия квартал, Palais Coburg е едно от малкото места, където можете да се насладите едновременно на лимитирани вина и оригиналната стена, която заобикаля центъра на Виена  още през 1500-те. Ако сте поканени на правилното парти, може дори да се насладите на частен концерт.

Има и някои луди истории. Най-скъпата бутилка, продавана в къщата, бе шестлитров Latour 1961 Imperial за 170 000 евро “, казва сомелиер Волфганг Кнейдингер. “Колекцията се връща към 1727 г., към Ризлинг който все още е в отлично състояние. Тази бутилка не се продава; това е история”.

Видео с поглед в колекцията вина за 21 милиона:

Повече информация за нашите далеч по допустими вина, може да видите в продуктовата секция на Руевит Естейт.

Може да поръчате и в  нашия онлайн магазин

източник: http://nuvomagazine.com/travel/viennas-palais-coburg

 

 

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop