Приказка

или една история за лимитирани серии вина, създадени със специално отношение за специални моменти и хора.

„Имало едно време, преди много, много години …”

Не, тази приказка е малко по-различна от другите. История, в която ще говорим за вино и дори за магия и приказен свят, но… началото й започва така: „Имало едно време, има и сега”.

За вековното си историческо развитие виното преминава през забрани и отричания от хората. Стига до върха на пиедестала – нееднократно е посочвано за магичен еликсир и напитка на боговете. Но каква е магията на виното в днешни времена? За всички ценители на гроздовия еликсир една чаша в края на деня определено има зареждаща сила. Може да ги накара да се почувстват специални и щастливи. Ако и ти си ценител на виното, вероятно се сещаш за какво говорим. Замисли се само – когато си пускаш музика и отпиваш глътка в края на деня. Събираш се с приятели на масата с вино в ръка, подаряваш на близки хора или изненадваш любим човек, отново с гроздовата напитка, какво се случва? Ето я магията в тази съвременна приказка. Силата на виното да бъде отлично допълнение в специалните и хубави моменти, независимо от повода. Силата да сплотява, да разсмива, да разтоварва. И както Бодлер казва:

„Ако виното изчезне от човешките творения, в здравето и в съзнанието ще възникне пустота, далеч по-страшна, отколкото всички изстъпления, които му се вменяват във вина.”

Е, виненото творение не изчезва. И до днес в един магичен миг виното подарява вкус и аромат. Едновременно с това действа като глътка чист въздух за хората.

Ние от бутикова изба „Руевит Естейт” също сме сред тези, които ценят невероятното вино и вярват в неговата магия. Затова създаваме гроздовата напитка с много грижа, любов и страст. Естествено, ако винените вкус и аромат не са качествени, приказната магия не се получава. Ето защо, за да сме сигурни в качеството на всяка наша бутилка вино, добиваме гроздето от наши лозя и с изцяло ръчна технология. А за отлежаването на вината използваме френски дъбови бъчви, които деликатно омекотяват и трайно допълват вкуса.

Какво повече да се направи, за да може всяка глътка вино да подари онази магична щипка специално време на хората? Както казват, „винаги може и повече”, така че решихме да добавим още съставки в рецептата на виното. Към доброто грозде, ръчната технология и създаването с любов и страст включихме и щипка уникалност. В резултат на това създадохме няколко лимитирани серии вина, сред които „Рубин 2013”, „Мерло с восък”и „Каберне Совиньон с восък”.

Всяко бутиково вино от тези серии може да бъде отлично допълнение към различни поводи и хубав подарък за ценителите на редки и висококачествени вина. А за да ги направим още по-специални, бутилките от лимитираните ни серии са запечатани с ръчно направен френски восък – един нестандартен за днес, но доказал се с времето метод на затваряне на бутилката. Освен това всяко вино от лимитирана серия „Рубин 2013” е поставено и в стилна черна кутия, така че винаги може да бъде елегантен подарък. Произведените в ограничени количества вина са създадени, за да се превърнат в уникална изненада за специалните моменти и хора.

Подарък за рожден ден, коледен подарък или просто символичен жест без повод – когато и където и да е, една номерирана бутилка от лимитирана серия вина на нашата семейна бутикова изба ще е неповторим комплимент за ценителите.

Повече детайли за всяка лимитирана серия вина можеш да прочетеш в продуктовата секция на „Руевит Естейт”.

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop