Висококачествено наливно вино

На вашето внимание ви предлагаме висококачествено наливно вино. Предлаганата реколта е от млади вина от текущата година. Фирмените магазини на избата са оборудвани със система за наливно вино, която запазва вкусовите качества и ароматите на виното.

Защо система за наливно вино?

Предимствата при избора на вино от специална система за наливно вино са много, но тук ще засегнем най – вече ползите за качеството и вкуса на виното. Известно е, че когато виното се аерира , т.е. влезе в контакт с въздух, ароматите се отварят, а вкусът леко се заобля.  Но прекалено продължителният контакт на виното с въздуха стимулира развитието на вредни бактерии, повлиява на цвета на виното и води до окисление.

Именно тук се намесва системата за наливно вино, улеснявайки правилното съхранение на виното, като не позволява досег на виното с кислород. Това става посредством употребата на метални, неръждаеми съдове (кегове), в които виното се запечатва с помощта на азот. Азотът измества въздуха от кеговете и предпазва повърхността на виното от взаимодействие с кислорода, а това предотвратява окислителните процеси, растежа на бактерии и други микроби, като запазва отличните вкусови и ароматни качества на виното. Азотът е газ, без цвят и мирис, широко използван в хранителната промишленост.Освен че забавя развитието на бактериите, той намалява вредното влияние на влагата и защитава системата от външни замърсявания. Чрез увеличаване на налягането в свободното пространство на резервоарите, самият газ става най-безопасния и най-сигурен механизъм за преливане или прехвърляне на виното. Когато избирате вино, което се съхранява и предлага по подобен начин,  вие си гарантирате едно свежо и ароматно винено удоволствие – от първата чаша, до последната.

Висококачествено наливно вино от винарска изба Руевит естейт гр. Бяла Черква :

– Каберне Совиньон

– Мерло

– Шардоне

– Мускат

– Розе (от Каберне Совиньон)

– Бял наложен пелин *

– Червен наложен пелин *

За поръчки: 0886 087 168

* Пелинът се предлага само през зимния период, до изчерпване на количествата.

http://embed.wistia.com/deliveries/39771f43c446c26e205562216f0c163a1903a079/file.mp4?_=1

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop