Влиятелни жени от света на виното.

Ролята на жените във винената индустрия продължава да процъфтява в този мъжки, наситен свят. В „Руевит Естейт“ искаме да отбележим тази положителна прогресия, за да може индустрията да продължи да напредва и мъжете и жените работят заедно като равни. Ето и няколко забележителни жени в световен мащаб.

Европа

Корин Менцелопулос-Пети (Corinne Mentzelopoulos-Petit) – Собственикът и управителят на „First Château Margaux“ в Бордо. Шато „Margaux“ държи рекорда за най-скъпата бутилка вино счупена някога. Когато една бутилка от 1787 г. била счупена, застрахователната компания изплатила 200 000 долара за загубеното вино.

http://www.chateau-margaux.com/en/

Америка

Джина Галло (Gina Gallo) е главен винопроизводител в семейните лозя „Галло“. Джина Галло отговаря за дейността на винопроизводството на най-голямата винарна – частна собственост, в света, с продажби от 75 милиона винени каси на година.

http://www.gallo.com/

Азия

Джуди Лейснър (Judy Leissner) – Родената в Хонг Конг Джуди Лейснер поема избата „Grace Vineyard“ от баща си през 2002 г., навършила едва 24 години. В рамките на 12 години тя превръща „Грейс“ в глобално призната марка и водеща на китайското изискано вино. 200-хектарното стопанство произвежда около 2 милиона бутилки годишно. През 2012 г. e обявена за Азиатската винена личност на годината за нейната работа в насочването на световното внимание към качествения потенциал на китайското вино.

http://en.grace-vineyard.com/

В Руевит Естейт сме горди, че и нашите вина са създадени с помощта на екип от страхотни жени специалисти. Повече информация на продуктовата секция на Руевит Естейт.

 

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop