2022

Булвайн Каберне Совиньон

Произведено от 100% грозде Каберне Совиньон, клон 169. Беритбата извършваме ръчно, в касети. Добивът е редуциран с цел повишаване на качеството на вината. Максимално бързата преработка на гроздето влияе положително върху запазването на свежестта и ароматите. Класическо вино с плътен вишневочервен цвят и леки виолетови оттенъци с перфектен вкусов баланс на интензивен плодов аромат, получен благодарение на точния момент на бране на гроздето. Отлежавало между шест и девет месеца в френски и български дъбови бъчви.

+ ПОДАРЪК  DROPSTOP

Drop Stop прогонва капките на вино завинаги! Няма повече винени петна по масата. Благодарение на гъвкавия си материал, DropStop е подходящ за всяка бутилка. Красив на външен вид, лесен за използване и изключително функционален. Изплакнете за повторна употреба.

Как да използвате Drop Stop:
1. Навийте Drop Stop.
2. Поставете в гърлото на бутилката.
3. Налейте вино, без да разливате капка!
4. Изплакнете, подсушете и използвайте повторно.

Безплатна доставка над 50 лв. до офис на  куриерска фирма СПИДИ

14.90 лв.

Тегло1.250 кг
Регион

Дунавска равнина

Сорт

100% Каберне Совиньон

Реколта

2022

Профил

Сухо вино

Алкохол

14%

Обем

750 mL

Характеристика на сорта Каберне Совиньон

Каберне Совиньон (Cabernet Sauvignon) представлява най-известният и разпространен в света червен винен сорт грозде, който произхожда от района на Бордо, Франция. Без абсолютно никакви съмнения каберне совиньон е истинският крал на червените сортове. Наричан е завоевателят поради факта, че много често сортове биват изкоренени, за да бъдат заменени именно с този сорт.

В България сортът също се среща във всички винарски райони. От него се получават интензивни и ароматни вина, които имат много добра структура и цвят.Причина за широкото разпространение на сорта каберне совиньон е неговата непрентециозност и лесната приспособимост към различните климатични условия. С една дума, там, където има подходящи условия за отглеждане на който и да е червен сорт, със сигурност може да се отглежда и каберне совиньон. Сортът принадлежи към късните сортове грозде, чиято реколта в страната обикновено се прибира не по-рано от октомври. Лозата се усвоява много лесно и узрява без никакви проблеми.

ikonki

Как правим виното:

СПЕЦИФИКА НА ВИНОТО

Беритбата извършваме ръчно, в касети. Добивът е редуциран с цел повишаване на качеството на вината. Максимално бързата преработка на гроздето влияе положително върху запазването на свежестта и ароматите. Класическо вино с плътен вишневочервен цвят и леки виолетови оттенъци с перфектен вкусов баланс на интензивен плодов аромат, получен благодарение на точния момент на бране на гроздето. Отлежавало между шест и девет месеца в френски и български дъбови бъчви.

cabernet

Също може да ви хареса…

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop