Приказка

Sorry, this entry is only available in Български. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

или една история за лимитирани серии вина, създадени със специално отношение за специални моменти и хора.

„Имало едно време, преди много, много години …”

Не, тази приказка е малко по-различна от другите. История, в която ще говорим за вино и дори за магия и приказен свят, но… началото й започва така: „Имало едно време, има и сега”.

За вековното си историческо развитие виното преминава през забрани и отричания от хората. Стига до върха на пиедестала – нееднократно е посочвано за магичен еликсир и напитка на боговете. Но каква е магията на виното в днешни времена? За всички ценители на гроздовия еликсир една чаша в края на деня определено има зареждаща сила. Може да ги накара да се почувстват специални и щастливи. Ако и ти си ценител на виното, вероятно се сещаш за какво говорим. Замисли се само – когато си пускаш музика и отпиваш глътка в края на деня. Събираш се с приятели на масата с вино в ръка, подаряваш на близки хора или изненадваш любим човек, отново с гроздовата напитка, какво се случва? Ето я магията в тази съвременна приказка. Силата на виното да бъде отлично допълнение в специалните и хубави моменти, независимо от повода. Силата да сплотява, да разсмива, да разтоварва. И както Бодлер казва:

„Ако виното изчезне от човешките творения, в здравето и в съзнанието ще възникне пустота, далеч по-страшна, отколкото всички изстъпления, които му се вменяват във вина.”

Е, виненото творение не изчезва. И до днес в един магичен миг виното подарява вкус и аромат. Едновременно с това действа като глътка чист въздух за хората.

Ние от бутикова изба „Руевит Естейт” също сме сред тези, които ценят невероятното вино и вярват в неговата магия. Затова създаваме гроздовата напитка с много грижа, любов и страст. Естествено, ако винените вкус и аромат не са качествени, приказната магия не се получава. Ето защо, за да сме сигурни в качеството на всяка наша бутилка вино, добиваме гроздето от наши лозя и с изцяло ръчна технология. А за отлежаването на вината използваме френски дъбови бъчви, които деликатно омекотяват и трайно допълват вкуса.

Какво повече да се направи, за да може всяка глътка вино да подари онази магична щипка специално време на хората? Както казват, „винаги може и повече”, така че решихме да добавим още съставки в рецептата на виното. Към доброто грозде, ръчната технология и създаването с любов и страст включихме и щипка уникалност. В резултат на това създадохме няколко лимитирани серии вина, сред които „Рубин 2013”, „Мерло с восък”и „Каберне Совиньон с восък”.

Всяко бутиково вино от тези серии може да бъде отлично допълнение към различни поводи и хубав подарък за ценителите на редки и висококачествени вина. А за да ги направим още по-специални, бутилките от лимитираните ни серии са запечатани с ръчно направен френски восък – един нестандартен за днес, но доказал се с времето метод на затваряне на бутилката. Освен това всяко вино от лимитирана серия „Рубин 2013” е поставено и в стилна черна кутия, така че винаги може да бъде елегантен подарък. Произведените в ограничени количества вина са създадени, за да се превърнат в уникална изненада за специалните моменти и хора.

Подарък за рожден ден, коледен подарък или просто символичен жест без повод – когато и където и да е, една номерирана бутилка от лимитирана серия вина на нашата семейна бутикова изба ще е неповторим комплимент за ценителите.

Повече детайли за всяка лимитирана серия вина можеш да прочетеш в продуктовата секция на „Руевит Естейт”.

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop