Sold Out!
2020

Булвайн Мускат

Виното притежава интензивни, типично сортови аромати. Тялото е леко, ефирно и хармонично. Tемпература на сервиране 12°C. Ако харесвате свежи и ароматни млади вина с добър баланс между киселини и сладост, опитайте този невероятен Мускат.

+ ПОДАРЪК  DROPSTOP

Drop Stop прогонва капките на вино завинаги! Няма повече винени петна по масата. Благодарение на гъвкавия си материал, DropStop е подходящ за всяка бутилка. Красив на външен вид, лесен за използване и изключително функционален. Изплакнете за повторна употреба.

Как да използвате Drop Stop:
1. Навийте Drop Stop.
2. Поставете в гърлото на бутилката.
3. Налейте вино, без да разливате капка!
4. Изплакнете, подсушете и използвайте повторно.

Безплатна доставка над 50 лв. до офис на  куриерска фирма СПИДИ

13.90 лв.

Изчерпан

Тегло1.250 кг
Регион

Дунавска равнина

Сорт

100% Мускат Отонел

Реколта

2021

Профил

Сухо вино

Алкохол

13%

Обем

750 mL

Характеристика на сорта Мускат:

Мускатът е изключително разпространен сорт и на практика се отглежда във всички краища на света от векове. Мускат отонел се причислява към групата на среднозреещите сортове. Плодът става готов за обиране през последните дни на месец август. Развива се успешно при наличие на дълбоки, леки и хумусно-карбонатни почви. В благоприятни условия лозите се развиват умерено. При този сорт се наблюдава средна родовитост и среден добив. Продукцията, която се получава от един декар, варира между 800 и 1200 килограма. Положително качество на сорта е, че не се подава нито на суша, нито на студ. Сивото гниене също не го засяга значително.

Не можем да не отбележим и мускатовия привкус, който е характерен за тях. Същевременно тези вина са с голяма плътност, но умерена свежест. При тях се препоръчва да не се оставят да отлежат, а да се консумират в ранна възраст. Вината, приготвени от този сорт, остават атрактивни. Заради нежния си и деликатен мускатов вкус те заемат високо място във вкусовата таблица на вината.

ikonki

СПЕЦИФИКА НА ВИНОТО

Виното притежава интензивни, типично сортови аромати. Тялото е леко, ефирно и хармонично. Tемпература на сервиране 12°C. Ако харесвате свежи и ароматни млади вина с добър баланс между киселини и сладост, опитайте този Мускат.

мускат
1
    1
    Вашата количка
    Премиум Розе
    [:bg]Премиум Розе [:en]Premium Rose[:]
    1 X 17.90 лв. = 17.90 лв.