Sold Out!

Чаша с фирмено лого

Стандартната чаша за  вино не трябва да бъде прекалено голяма, защото то “ще се загуби” в нея. От друга страна, стъклената чаша трябва да има достатъчен обем, за да предложи място на букета от аромати да се разгърне. Важна характеристика за всички чаши за вино е, че тялото им е леко заострено към върха. Това засилва вкуса и позволява на дегустатора приятно да “завихри” виното в нея. Оформен, за да подчертае еднакво разнообразие от винени сортове – от каберне совиньон, мерло и сира до шардоне, ризлинг и совиньон блан до розе.

6.99 лв.

Изчерпан

Тегло1 кг

Стандартната чаша за вино не трябва да бъде прекалено голяма, защото то “ще се загуби” в нея. От друга страна, стъклената чаша има достатъчен обем, за да предложи място на букета от аромати да се разгърне. Важна характеристика за всички чаши за вино е, че тялото им е леко заострено към върха. Това засилва вкуса и позволява на дегустатора приятно да “завихри” виното в нея. Оформен, за да подчертае еднакво разнообразие от винени сортове – от каберне совиньон, мерло и сира до шардоне, ризлинг и совиньон блан до розе.

Експертите са съгласни, че винената чаша трябва да се държи само за столчето, независимо дали е за червено или бяло вино. Така не само не остават отпечатъци от пръсти по чашата, но и виното остава на желаната температура. Ако държите чашата за балона, ръката ви ще затопли виното доста бързо. Ако виното достигне 24 или повече градуса, алкохолът съдържащ се в него ще изостри вкуса му.

Съхраняване на винените чаши
Чашите за вино трябва да се държат на отделно място от останалите чаши и окачени обратно. Така чашите няма да се нащърбят или повредят, когато ги вземате. Експерти предлагат да имате поставка за винени чаши от долната страна на бара, за да са лесно достъпни. На поставката чашите трябва да са на няколко сантиметра една от друга.
Ако в дома ви има пушачи, съхранявайте чашите за вино в добре проветрявано място.

Хубавото вино изисква подходяща стъклена форма, в която да се представи в най-добрата си светлина, разгръщайки своя неповторим вкус и качество.

Чашата е произвена от фирма Пашабахче.

 

0
    0
    Вашата количка
    Количката ви е празнаReturn to Shop